Events Calendar

Đavoli
Friday, 19. May 2017, 21:00
Hits : 118
MAJ
19
ĐAVOLI
Cvetličarna
Ljubljana
v prodaji
pet, 19. maj 2017
ob 21:00
Vstopnice
EKSKLUZIVNI KONCERT in večer legendarnih uspešnic skupine ĐAVOLI in njihovih nepozabnih uspešnic: Sunčan dan, Ivona, Stojim na kantunu, Ostani uz mene, Jagode i čokolada, Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, Nebo vraća osmjehe...


Kdo se ne spomni danes že legendarne skupine Đavoli, ki je v osemdesetih in devetdesetih pustila neizbrisen pečat v nekoč jugoslovanski poprock glasbi s pridihom zvoka 60-ih, mediteranskega ozračja, prepojenega z vonjem po borovcih na vročem soncu, petjem čričkov in nezgrešljivim vonjem po morju, melosom in nepogrešljivim vokalom Nena Belana, skupine Đavoli.

Za potrebe koncerta, ki ga boste lahko slišali in videli ekskluzivno v Sloveniji 19. maja, v Cvetličarni, je zasedba pripravila vse njihove uspešnice, kot so Sunčan dan, Ivona, Stojim na kantunu, Ostani uz mene, Jagode i čokolada, Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, Nebo vraća osmjehe in mnoge druge. Skupaj s skupino se boste tako podali v glasbene vode šestdesetih z zvokom Đavolov iz osemdesetih!
Location Cvetličarna, Ljubljana, si

FACEBOOK LIKE - da controllare

Bed&Beakfast a TS su Facebook

Prosecco TS su Facebook